сеп 21, 2011
admin
Коментарите са изключени

ЗАПОЧВАТ БЕЗПЛАТНИ УИКЕНД ПРОГРАМИ В GALERIA!

От началото на октомври стартираме ежеседмични уикенд програми в Galeria, наречени Отворени врати. Всяка събота (или неделя) от 12 ч. ще можеш да участваш в демонстрация на фитнес упражнения, групови занимания, масажи и да прецениш дали ти допадат. За 30 мин. ще можеш да се включиш БЕЗПЛАТНО в програмата на седмицата, под зоркото око на професионални треньори!

Първата от програмите е „30 мин. комбинирана тренировка на цялото тяло за активни дами”. Те е насочена към жените с ограничено свободно време, които държат на фигурата и високия жизнен тонус. Специално подготвена от персоналният треньор Емил Кузманов, тя разчупва клишето на традиционните фитнес схеми, комбинирайки упражнения на земя и уреди. Плътна тренировка, която акцентира върху проблемите зони на дамите, а именно – долна част на тялото (седалище, бедра), ръце и корем.

Емил Кузманов (29) се занимава професионално с фитнес от 12 години, като практикува  и множество други спортни занимания. „На един треньор му трябва поне 5-6 години, за да може наистина да е добър в работата си” – твърди Емо. Сред интересите му са спортната педагогика, медицина, хранене и активната почивка. Той работи в тясна координация с медицински специалисти и спортни лекари, за да може да консултира и изготвя персонална програми пригодени за конкретно физическо състояние, възможности, резултати и времето, с което разполага клиента.

“Фитнеса има лош имидж в България. Повечето хора го свързват с културизъм и това е голяма грешка.

ФИТНЕСА НЕ СА ГОЛЕМИТЕ МУСКУЛИ, НЕ СА СТЕРОИДИТЕ, НЕ СА ТЕЖКИТЕ ТРЕНИРОВКИ.

Фитнеса поддържа здравето, тонуса и изгаря излишни мазнини.”

Неговите програми са напълно издържани в духа на здравословния начин на живот, свързани са с редовни медицински прегледи и анализи, както и комбинирани с подходящ хранителен режим и почивка. “От 3 до 6 месеца тялото се учи да гори мазнини. До тогава няма видим резултат. Придобиваш тонус още след втората седмица. После се пристрастяваш към приятната умора, която чувстваш след тренировка – разтоварващо спокойствие.”

„30 мин. комбинирана тренировка на цялото тяло за активни дами”с Емил Кузманов е на 1 октомври (събота) от 12 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Доведи и приятел!

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.