окт 20, 2011
admin
Коментарите са изключени

БЕЗПЛАТНО! DANCE AEROBICS ЗА НАЧИНАЕЩИ!

Следващата демонстрационна програма, която ти предлагаме да опиташ БЕЗПЛАТНО ще вдигне тонусът ти до небесата и леееко ще те предизвика. Не се бой, в сигурни ръце си!

„Едночасова Dance Aerobics унисекс програма за начинаещи, и не съвсем” съчетава физически упражнения и танц. От плахото си начало в края на 60-те на миналия век до истинския бум през 80-те танцувалната аеробика си остава една от най-популярните начини за поддържане на форма в целия свят. Успехът си дължи най-вече на съчетанието от физическо натоварване със забавление и танци, вдъхновени от балет, през латино до хип-хоп. Денс аеробиката укрепва тялото, топи мазнини и тонизира мускулите. Упражненията засилват кръвообращението и понижават кръвната захар и нивата на холестерола. Освен това тя е страхотен лек срещу стреса и рутината и ефикасно лекарство срещу депресия, тревожност и напрежение.

Практикуващите биват увлечени в движения, който те следят и имитират моментално, което подмладява ума. Музиката зарежда с позитивна енергия, защото е базирана на модерните дискотечни хитове. Твой инструктор този път е Лилия, която е професионален състезател по спортна аеробика, за разлика от повечето преподаватели на тази дисциплина в България.

Лили (27) се занимава се със спорт от ранна детска възраст. На 5 години започва с модерен балет и художествена гимнастика, но намира истинското си призвание в аеробиката. Била е републиканска шампионка по спортна аеробика (2005) и многократен финалист на международната и републиканска сцена. На 17 вече е квалифициран инструктор, а от няколко години и дипломира треньор по спортна аеробика.

Помолихме я за кратка демонстрация на предстоящата Dance Aerobics програма.

„Едночасова Dance Aerobics унисекс програма за начинаещи, и не съвсем” с Лили е на 22 октомври (събота) от 17 ч. и на 23 октомври (неделя) от 14 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Ела с приятел!

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.