окт 3, 2011
admin
Коментарите са изключени

ВТОРА БЕЗПЛАТНА ПРОГРАМА! ТОЗИ УИКЕНД – POWER STEP!

В началото на октомври стартирахме ежеседмичните програми Отворени врати. Този уикенд продължаваме с две тренировки – в събота и неделя. Те отново са БЕЗПЛАТНИ и ще се провеждат под вещото ръководство на специалисти.

Втората от програмите ни е „55 мин. интензивна тренировка върху степ платформа за дами, и особено за господа”.

Степ аеробиката е популярна с това, че е по-разнообразна и забавна от класическата аеробика. Тя се практикува винаги с музика, което създава танцувално настроение. Предлаганата от нас power step гимнастика е най-актуалното и интензивно течение в тази аеробика, ползите от която могат да се сравнят с това да изкачиш бягайки стълбите на Айфеловата кула. Освен всичко, тя понижава нивата на холестерола и изгаря между 30 – 60 % повече калории от традиционната аеробика. Комплексната кардио хореография върху степ платформата натоварва най-вече ханша, бедрата, корема и хълбоците. Тя е особено популярна сред фитнес-ентусиастите в Европа, заради повдигането на общия тонус на тялото. Твой инструктор този уикенд ще бъде чаровната Емануела.

Ема (29) се занимава със спорт почти през целия си съзнателен живот. Още в училище тренира волейбол, после бележи успехи в фехтовката. Неспирното й спортно любопитство я отвежда на ледената площадка за кънки. Тренира заедно с мъжкият хокеен отбор, поради липса на друг. Преди няколко години е завладяна от динамиката на аеробиката във фитнес залите и за отрицателно време се превръща в професионалист.

Стилът й е по-натоварващ от обичайното и тя се гордее с това. Системата й е интензивна и с повече повторения, което е новата тенденция във фитнеса въобще. Сериите от power step гимнастиката тя комбинира с гирички, лостове, клекове и задължителния стречинг накрая. Натоварването не е малко, но пък е изключително лесно за изпълнение. Нещо като обедно хаус парти, за което тялото ще ти благодари!

„55 мин. интензивна тренировка върху степ платформа за дами, и особено за господа” с Емануела е на 8 октомври (събота) от 13 ч и на 9 октомври (неделя) от 11 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Доведи и приятел!

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.