окт 28, 2011
admin
Коментарите са изключени

ПРОЕКТИРАЙ СЕБЕ СИ. БЕЗПЛАТНО!

Този уикенд, докато всички се тресат от изборни вълнения, ти можеш да направиш своя по-добър избор в живота. Предлагаме ти една тренировка от БЕЗПЛАТНАТА ни уикенд програма, която може да те промени завинаги.

„Проектирай себе си! Едночасова персонална тренировка” е насочена лично към теб. Нашият професионален треньор Владимир Кръстев ще посвети своето време и усиля на всеки един, който иска да стопи излишните си мазнини, да покачи солидна мускулна маса за кратък период от време или просто да подържа добра форма за спорта, който вече практикува.

„Фитнесът е най-вече здраве!” е веруюто на Влади. „Като влезеш в залата, на първо място трябва да имаш нагласата да издържиш тренировката и да се върнеш пак.

    Смисъл има само, ако бъдеш умерен в наддаването на мускулна маса, храниш се внимателно и си редовен в заниманията си.

Така фитнесът ще ти даде шанс да се чувстваш добре, да си енергичен и да живееш в хармония. Това не е грозен спорт за стероидни хора! Реалните възможности на човек са да качи около 9 кг. за година. 5, 5 от тях ще са мускулна маса, останалото е мазнини, но това само по себе си изглежда внушително. Ако говорим за отслабване – нормално и здравословно е да свалиш около 2 кг. на месец. Свали 10 кг. за 10 дни са фалшиви истории. ”

Владо (34) започва да спортува на 16 години, след ски-инцидент, който го принуждава да прекара месец на легло. Твърде слаб за възрастта си той се ентусиазира (по време на възстановителните терапии) да започне силови тренировки и да натрупа маса. Запознава се с културизмът  малко след 89-та, когато информационната завеса е едва повдигната и информацията е още оскъдна. Започва да обзавежда своя собствена фитнес зала вкъщи и да трупа спортна и медицинска литература. Помагат му семейството и собственото му образование – студена обработка на металите. Изцяло натурален, Владо е враг на стероидите. Единственото нещо, което му дава сили е твърдото му убеждение, че човек може и трябва да надмине себе си. През 2004 г. предприема и последната стъпка, която затвърждава информацията трупана повече от десетилетие – завършва курс за професионален фитнес-инструктор към НСА.

Рафтинг по Струма, Кресненското дефиле, май 2011. Владо е с черната каска.

Владо е и страстен любител на екстремните преживявания. Занимава се с морско гмуркане, рафтинг, кара картинг и ски. Това, което планува да реализира е полет с парапланер и плуване с делфини.

„Проектирай себе си! Едночасова персонална тренировка” с Владо е на 29 октомври (събота) от 13 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Ако вече тренираш – направи подарък на приятел и сподели с него тази информация.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.