ное 26, 2011
admin
Коментарите са изключени

БЕЗПЛАТНО! ЕДИН ЧАС ТАЕ БО!

Чисто ново групово упражнение, с нов инструктор – първият мъж в Galeria обучаващ групи! Продължаваме да ти предлагаме for free разнообразни фитнес часове, които можеш да посетиш, да усетиш как се чувства тялото ти, да се потопиш в духа и атмосферата на тренировката в нашия комплекс.

При това – отново БЕЗПЛАТНО!

Едночасова Тае Бо програма за всички възрасти и нива на подготовка” ще те направи съпричастен в приятна, изтощаваща демонстрация на Тае Бо – уникална аеробна система с елементи от бойни изкуства – карате, бокс, тай куон до.

„Кардио-боксът” е създаден през 1976 г. от Били Бланкс, който комбинира движения от тае куон до и денс аеробика. В началото на 90-те той го популяризира с видео-курсове и няколко известни клиенти като Пола Абдул, Шакил О, Нийл и Памела Андерсън.

Хореографията на Тае Бо ( тае – крак от корейски, бо – съкращение на бокс) е базирана на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, вдъхновяваща музика. Високата интензивност на тренировката е перфектна за сърдечно-съдовата система, увеличава силата и издръжливостта на мускулите, развива гъвкавост и координация и тонизира тялото и съзнанието.

Може би най-привлекателната страна на Тае Бо е доказаната ефективност при изгаряне на калории. Съчетано с подходяща диета и три посещения седмично, Тае Бо решава кардинални проблеми с теглото за кратко време. Освен всичко, макар и частичните умения в бойните изкуства, дават смелост и самочувствие на всеки практикуващ. Последните научни изследвания показват, че Тае Бо зарежда с позитивизъм и влияе добре върху симптоми на депресия и тревожност.

Твой гид ще бъде новото ни попълнение и един от най-добрите у нас – Никола.

Никола (23) се занимава с бойни спортове от 9 годишен. Бил е републикански шампион по карате през 2004 (кумите) и е ветеран в много световни, европейски и балкански състезания, заедно с националния ни отбор. От три години преподава Тае Бо, макар да му „липсва живия контакт, но пък му носи удоволствие” .

„ Истинската тренировка започва, когато има болка и вече се чувстваш изморен, а не когато ти е лесно и комфортно. Това е малко стряскащо за всички, които нямат спортен опит, но само така можеш да се надяваш на добри резултати”, твърди Никола.

Пробвай как ще се справи тялото ти, ето ти възможност!

Едночасова Тае Бо програма за всички възрасти и нива на подготовка” с Никола е на 2 декември (петък) от 19 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Редовните часовете по Тае Бо с Никола ще се провеждат в понеделник (20 ч.), сряда (20 ч.) и петък (19ч.)


Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.