ное 24, 2011
admin
Коментарите са изключени

УЪРКШОП ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ DAILY RAW!

Изключителния интерес към здравословните храни на Надя, представени на нашето парти, ни подсети да ти предложим възможност да се запознаеш с техниката на приготвянето им.

В серия от лекции и уъркшоп-демонстрации Надя Петрова – специалист по холистична нутриционистика и кадър на Канадския институт CSNN и член на Канадската асоциация за специалисти по натурално хранене CANNP - ще представи пред малка група, приготвянето на вкусни и лесни сурови ястия.

Освен техниката на приготвяне, ще можеш да се запознаеш и с принципите на здравословното хранене, справянето със специфични проблеми и отговора на въпроса за милиони „как се отгледаш здраво дете?”

В комфорта на Galeria Fitness&Spa ще приготвите пълно меню. Шоколадов мус, суров шоколад, тарт със смокини, трюфели, домашна лимонада, гуакамоле, сурови паста и лазаня, специални дресинги, както и варианти за здравословна закуска, са само част от нещата, които ще си позволим да ти издадем. Финалът, естествено, ще е консумацията им!

Най-здравословното парти, на което си бил канен някога!

Първата Daily Raw среща се проведе на 30 ноември от 19 ч. и на 4 декември от 11 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Персоналната цена е 50 лв., местата са ограничени. Записвания на телефона на Galeria:  +359 2 441 66 50, gsm: +359 888 176 650.

Снимки Надя Петрова

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.