дек 7, 2011
admin
Коментарите са изключени

ДАМИ, КАНЯТ ВИ НА BODY WORKOUT! БЕЗПЛАТНО!

Този път нашия презентационен час е насочен към дамите (няма да върнем и теб, момко). Ще ти предложим един час упражнения, които ще атакуват отривисто проблемните зони и ще те тонизират, за начало на деня с широка усмивка.

Да, този път нашия час е ранен, но за сметка на това БЕЗПЛАТЕН!

“Сутрешен Body Workout за дами!” включва комплекс от упражнения за поддържане на добра физическа кондиция на организма. Те подобряват цялостното физическо състояние, стягат тялото и оформят всички мускулни групи. Редовното практикуване на Body Workout оформя правилна стойка, поддържа добър енергиен баланс на организма и е неделима част от здравословния начин на живот.

Натоварването и темпото са умерени, а твоят треньор ще се съобрази с персоналните ти възможности и проблемните зони. Тази среднодинамична аеробика ще развие сърдечно-съдова система, издръжливост и чувство за ритъм и координация. Body Workout е особено разпространена секси практика в Холивуд, с която актрисите поддържат фотогеничните си тела. Поканихме Николета да инструктира всички желаещи дами.

Ники (26) е специалист по степ-аеробика. Занимава се с нея от шест години, паралелно с работата си в метеорологичен офис. Времето навън очевидно все по-малко я вълнува, след като наскоро записа магистратурата Спорт, фитнес, здраве. Обещава да не те мъчи със сложни комбинации, а ще акцентира върху повече правилни повторения. Сред другите й увлечения са: фитбол, пилатес, йога.

“Сутрешен Body Workout за дами!” с Ники е на 12 декември (понеделник) от 9:00 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Редовните часовете по Body Workout с Ники ще се провеждат всеки понеделник, сряда и петък от 9:00 ч.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.