дек 2, 2011
admin
Коментарите са изключени

ЕДИН ЧАС ЗУМБА ТАНЦИ! БЕЗПЛАТНО!

Нямаме спирка!

Готови сме да ти представим още една нова дисциплина в Galeria – зумба, преподавана от салса-корифеят Сузи. Отново черпим един час, ела да потанцуваме. Ще ти хареса!

“Един час Зумба танци за тонус и настроение” е групово занимание, което ще натовари цялостно тялото ти и ще отвее неусетно ежедневния стрес.

Зумба е фитнес танц, съчетаващ латиноамерикански танци, аеробика и фитнес. Колумбийския хореограф Алберто Перез изборетява зумба в края на 20 в., като кардио упражнение с латино-песни. По-късно го доразработва, включвайки движения от хип-хоп, самба, салса, меренге, мамбо, бойни изкуства и кючек. Танцът провокира огромен аеробен разход на енергия и мощно горене на калории. Изключително интензивен, той натоварва бедрата и коремните мускули, поради което е особено предпочитан от дамите (сред големите фенове на зумба са Мадона и Дженифър Лопез).

Твой зумба-учител ще бъде Сузи (19). Тя се занимава активно с танци от 12 годишна, като голямата й страст е салса и регетон. Преподава зумба от 3 години и в уроците си винаги набляга точно на тези два танца, които смята за най-освободени и позитивни. Убедена е, че не ти трябва грам подготовка, за да дойдеш в нейните часове, но за сметка на това ще си тръгнеш зареден и усмихнат.

Помолихме я да сподели любимото си парче, което винаги присъства в нейните уроци!

“Един час Зумба танци за тонус и настроение” със Сузи е на 6 декември (четвъртък) от 19:30 ч. в Galeria Fitness&Spa.

Редовните часовете по Зумба със Сузи ще се провеждат във вторник и четвъртък от 19:30 ч.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.