яну 16, 2012
admin
Коментарите са изключени

СЕДЕМТЕ НАЙ-ДОБРИ ФИТНЕС АПЛИКАЦИИ ЗА iPHONE!

Преди 20 години си имахме само една книга – „Културизъм за всички“ на Атанас Джананов. Знаехме, че не е най-доброто, но просто друго нямаше. Днес направо се давим в информация, но търсим най-удобния начин да я ползваме. Смарт-телефонът е незаменим дори и в залата – има всякакви приложения, с които можем да си дисциплинираме тренировките, да следим теглото си, да слушаме вдъхновяваща музика. И понеже вярваме, че iPhone е най-доброто в жанра ти предлагаме нашата Apple селекция.

DailyBurn Tracker

Страхотна безплатна програмка, която има две основни функции – следи всички калории, които поемаш в ежедневието си и – съответно – всички калории, които изгаряш във фитнеса. Така можеш да водиш стройна отчетност за състоянието на тялото ти, както и да проследиш приема на протеини, мазнини, въглехидрати. С помощта на камерата на телефона си можеш да сканираш баркода на храната (заложени са над 350 000 продукта) и да получиш пълен анализ на съдържанието й. Приложението дори дава възможност да разпечаташ подробен отчет, който гордо да лепнеш на бюрото в офиса.

Fitness Pro

Абсолютно задължително (и безплатно) приложение за всеки, които се занимава с фитнес, а iPhone е естествено продължение на ръката му. Fitness Pro е нещо като дебел сборник с над 450 упражнения, с богат снимков и илюстративен материал. Освен това съдържа и много ежедневни рутини, както и възможност да споделяш личната си програма чрез безплатен онлайн портал.

Nike Training Club

Повечето са добре запознати с апликацията Nike + GPS, но това тук си струва да се пробва, най-малко защото е безплатно. Ще си осигуриш личен треньор по всяко време и навсякъде, а атрактивен плюс е, че можеш да работиш с програмите на знаменитости като актрисата Лиа Мишел (а която май Аштън Кътчър изневерява на Деми Мур), шампионката по спортна гимнастика Шон Джонсън и Ари Нунес – треньорка на Риана. След което имаш и възможността да плеснеш всичко това във Facebook и Twitter.

Men’s Health Workouts

Ето как най-популярните списания за фитнес влизат в 21 в! В България – между другото – то ще започне да излиза през пролетта, но ти можеш да си с една обиколка пред всички инвестирайки 1,99 $. Получаваш 23 предварително заредени тренировки и една безплатна всеки месец. Имай предвид, че приложението се цели в по-напредналите, а за допълнителни тренировки е възможно да ти поиска нещо между 0,99 $ и 1,99$, което не е болка за умиране.

Navy SEAL Fitness

Някой крайни фитнес-маняци наричат това приложение „Библията”! Истината е че няма нищо по-добро за напреднали от системата за тренировки на американския флот. Нужно е изключително високо ниво на физическа подготовка – мускулна сила, гъвкавост и сърдечно-съдова кондиция. Наръчник от 800 страници подготвен в консултация с лекари и физиолози. Цената на книгата е 20$, но тук може да си го изтеглиш само срещу 1,99 $. Предизвикателството е космическо!

FitnessBuilder

Няма такова нещо! FitnessBuilder съдържа най-голямата библиотека с упражнения, снимки и видео (над 5600), подготвени с екип физиолози, терапия и ортопеди. Съдържа най-предизвикателните тренировки във всички дисциплини (над 750), достъп до личен треньор на живо, фитнес калкулатори и възможности за проследяване, планиране и напредък. Първото тримесечие приложението е безплатно, после започваш да си плащаш използваните услуги, но запознати твърдят че си струвало всеки цент.

Motion Traxx Radio

На последно място, но не и последна по важност е музиката, която звучи в ушите ти докато тренираш. Може би имаш някакви албуми в телефона си, но тази апликация пести място и време, предлагайки ти миксове от най-добрите фитнес диджеи (продуцирани от Deekron The Fitness DJ – един от водещите в този тънък занаят). Музиката е вдигаща, добре селектирана и много мотивираща. Цена – 2,99 $, но такива сетове са безценни за тренировките ти.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.