яну 19, 2012
admin
Коментарите са изключени

ФИТНЕС И СЕКС! СЕКС И ФИТНЕС!

Не сме свенливи, за да не забележим, че усилията във фитнес залата добавят един скрит плюс в живота ни – апетит за секс.
Това може да бъде особено важно за разпалване на интимност при дългогодишни двойки, както и за качеството на живот при всички останали.
Редовните тренировки развиват тялото, дават самочувствие и увереност във физическите възможности, което е сериозна предпоставка да се чувстваш секси между чаршафите. Това обаче е по-скоро психологическата полза. Сега ще ти докажем, че има и чисто физически причини за това.

Ендорфини!

Световноизвестен факт е, че хормонът на щастието ендорфин се освобождава при тежки тренировки, снижава нивото на стреса и стимулира отделянето на други важни хормони в мозъка. Това предизвиква силно желание за секс и усещане, подобно на надрусване.

Издръжливост!

Когато се радваш на добър секс, възможността за много и разнообразни креватни изпълнения, е особено важна за двамата. Ако си редовен посетител на фитнес залата, тя ще ти се отблагодари именно с издръжливост.

Фитнесът увеличава притока на кръв!

Редовните упражнения разпределят кръвта по-равномерно и ефективно до всяка част на тялото. Това означава по-голяма възбуда и за двата пола, а изследванията показват и повече оргазми при дамите. Което никак не е лошо, както и да го погледнеш.

Опознаваш тялото си!

Ако отделяш достатъчно време за упражнения – това вече ти е известно. Ако си начинаещ, всеки ще ти обясни, че да познаваш и владееш тялото си е едно от най-важните неща във фитнеса. И тъй като добрия секс включва перфектна координация, следва че фитнеса ще ти помогне и в това.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.