фев 13, 2012
admin
Коментарите са изключени

ИЗКУСТВОТО ДА ФЛИРТУВАШ ВЪВ ФИТНЕСА!

Фитнес залата няма нищо общо с бара –  тя е по-добра! Там  имаш хиляди малки поводи за невинни флиртове, които можеш умело да замаскираш като спортен интерес. Освен всичко спортът стимулира либидото, така че атмосферата е повече от предразполагаща. Има много подробни стратегии за свалки, но тук сме избрали най-добрите за фитнес зала.

Опитай се да изглеждаш добре!

Фитнесът е секси! Но да носиш вехт потник и развлачено долнище с дупки – само защото ще се нацапаш и изпотиш – не е най-добрата стратегия. Инвестирай в семпъл, но чист екип, които подчертава силните страни на физиката ти, а с останалите провокирай фантазията на другите (важи особено силно при дамите). Всичко трябва да е с мярка! Ако приличаш на стриптизьор в нощен бар или леопардова поп-фолк тупалка, ще останеш в местния фолклор като тъп виц. Не забравяй да използваш и козметика, много е важно ако се озовеш близко до желаната цел. Самонаблюдавай се и ако трябва се освежавай периодично в тоалетната/съблекалнята.

Бъди отзивчив!

Няма смисъл да се пънеш, докато работиш с дъмбела и да изглеждаш като зловещ спартански войн, готов да убие лъв. Усмихвай се! Това отваря врати и увеличава шанса някой да те заговори. Запази си враждебната физиономия за досадници, а такива в един фитнес винаги има. Ако принципно не искаш да си обект на флиртове – едни слушалки в ушите и съсредоточен поглед също са решение.

Не се страхувай да направиш първата крачка!

Ако видиш тяло, което ускорява пулса ти – запази спокойствие! Избери подходящия момент и завърти лек разговор тип „от колко време тренираш / как е този уред?” Най-важното е да изглеждаш спокойно, приятелски и естествено. Както и в свалките навсякъде другаде, и тук успяват онези, които умеят да говорят небрежно, но умно. Фитнесът дава безброй възможности за това (нали все пак четеш и нашия блог, пълен със забавна информация)!

Малкия трик е да си тръгнеш тъкмо, когато разговорът се завърти и стане интересно.

Пусни комплимент!

Къде другаде, ако не тук комплиментите са толкова на място, че никой няма да приеме поведението ти като твърде дръзко. Във фитнеса всеки прави максималното за да подобри външния си вид и иска да знае, че тежкия му труд се отплаща. Използвай тази слабост. „О, як бицепс! Уха, страшни плочки!“

Веднага след това се усмихни, обърни се и изчезни. Няма смисъл да чакаш обратен отговор, повечето хора трудно реагират на комплименти. Ще видиш обаче, че при следващата ви среща той или тя първи ще ви поздравят, че дори и заговорят.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.