мар 20, 2012
admin
Коментарите са изключени

НОВО! ГИМНАСТИКАТА НА ИПОКРАТИС!

Ипократис Пападимитракос е нещо като дзен-учител в храненето. Той търси и проповядва средния път – без гладуване, без трудноизпълними режими, но с ефект който всички забелязват. Хранителния му режим се комбинира перфектно с гимнастика – негово дело, която Galeria Fitness&Spa ще започне да ти предлага от началото на другия месец.

Гимнастиката на Ипократис е уникално изобретение на самият Ипо, инициатива родена преди около 5 години, като комплекс от фитнес и аеробика упражнения с повишена интензивност. Не е задължително да спазваш неговата система на хранене, но трябва да отбележим, че в съчетание с гимнастиката забързва метаболизма и бележи скорострелен ефект при изгарянето на мазнини.

Едночасовата тренировката включва класическите компоненти на всяка гимнастика – загряване, разтягане, дихателни упражнения, но нивото е силно интензивно. Ако си абсолютно начинаещ  вземи това под внимание. Подходяща е и за хора с различни здравословни проблеми (които ще помолим да уведомят нашия треньор) и няма да свърши особена работа на онези, които искат да натрупат мускулна маса и да качват килограми. След нея обаче гарантирано ще се почувстваш стегнат и тонизиран.

Преподавател на Гимнастиката на Ипократис е една от големите български надежди на плуването на дълги разстояния Цветан Йорданов (23). Започва да тренира маратонско плуване на 13 години, днес вече държи осмото място в Световната купа на Международната федерация по плувните спортове. Благодарение на плуването преди 10 години се запознава с Ипократис, с който работи заедно от 2007 г.

Гимнастиката на Ипократис в Galeria Fitness&Spa стартира на 3 април всеки вторник и четвъртък от 10 ч. Естествено, че ще ти подарим и един безплатен час, но за това следи блога и групата ни във Facebook.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.