мар 7, 2012
admin
Коментарите са изключени

СЕДЕМ ПРИЧНИ ДА ТРЕНИРАШ С WOODWAY CURVES!

Колкото и да се опитваме да скромничим, тези дни се дуем от гордост с новия участник във фитнеса – онова покрито с бяло до бягащите пътечки, което чака своето официално откриване (ще бъдеш поканен, много ясно!). Това е пътеката Woodway Curve – един от най-добрите, модерни и иновативни фитнес уреди в света. Още с появата си на световния пазар предизвиква бум сред атлетите, които дори твърдят, че преживяването е ”по-добро от това да бягаш в гората.”

Woodway Curve се задвижва само и единствено от твоята собствена сила! Тя няма мотор, няма копчета за управление, единственото което й е нужно е твоята пот и решителност.

Когато стъпиш на пътечката сам определяш скоростта, с която лентата се движи, ускорявайки и забавяйки до желаното темпо. В резултат на това изгаряш 30 % повече калории от електрическата. Светва ли ти лампичката?

Бягащата повърхност е със специално гумено покритие, което елиминира вертикалния шок върху ставите, мускулите и съединителната тъкан и ти помага да пазиш добър баланс.

Извивката (curve на английски е крива, извита) е нещо много по-различно като усещане и помага за правилна поза при бягане. Тя е подходяща дори за хора с проблеми в коленете.

Това е най-екологичната и зелена пътека, за която можеш да се сетиш. 100 % безмоторна, задвижвана само от собствените ти мускули без да изразходва абсолютно никакво електричество.

Забележи дизайна! Той е международно патентован, иновативен и убийствено красив. Именно за това секси звезда като Ким Кардашиан и участниците в американското риалити The Biggest Loser (в което дебелани се състезават за най-бързо топене на мазнини) тренират точно на нея.

Многобройните ревюта в интернет и мнения на опитни атлети класират Woodway Curve като най-добрата пътека за бягане изобщо.

Очаквай официално представяне за България на фитнес-пътеката Woodway Curve в Galeria Fitness & Spa.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.