май 7, 2012
admin
Коментарите са изключени

ЕДНА НОВА ПРОГРАМА – ПИЛОКСИНГ (Piloxing)

Пилоксинга е нова и интересна програма, която вече има последователи сред холивудските и интернационални звезди. Тази програма е смес от Пилатес и Бокс движения, които подпомагат изгарянето на мазнини, извайва мускулите и гарантира на твоето тяло, че ще влезне в по-добра форма с тази предизвикателна и забавна тренировка.

Пилоксинга е създаден от бившата шведска танцьорка и настоящ треньор на звезди Вивека Дженсън (Viveca Jensen). В основата на тази нова програма стои принципа, че жените са силни и има за цел да постигне здрав, секси и силен външен вид. Жените трябва да бъдат подготвени за особено изтощителна, и в същото време тонизираща мускулите тренировка.

Пилоксинга смесва силата, скоростта и сръчността на бокса с красивото скулптуриране и гъвкавост на пилатес – боксови удари, ритници и упражнения за корем. В допълнение към пилатес и бокс движенията, упражнението включва използването на ръкавици с тежести, които допълнително усилват интензивността, тонизират ръцете и сърдечно-съдовата система.

Ако след всичко прочетено и видяно си се запалил по тази нова тренировка, трябва да знаеш, че скоро този час ще бъде част от програмата на любимия ти фитнес „Галерия“.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.