авг 28, 2012
admin
Коментарите са изключени

Новите инструктори

От няколко дена в нашия сайт се подвизава една нова картинка, а от вчера вече ви я показахме на страницата ни във Facebook . Става въпрос за групата от нови инструктори на GALERIA fitness&spa, които ще работят само в нашата зала.

Днес ще разбулим мистерията около тези личности и имена ще бъдат назовавани :)

Нина не е враждебно настроен човек и определено е много приятно момиче, но два от трите часа, които тя води произхождат от бойните изкуства, а именно Тае Бо и Step Aerobics. Обаче ако присъствате на третия час по Spining, който тя води без преди това да сте минали поне един, два часа на тренировките й по Spining за начинаещи, определено ще си помислите, че желае да ви измъчва, затова ви препоръчваме да не прескачате часовете за начинаещи, освен ако вече не сте напреднали в тази област.

Лили е абсолютен перфектционист и не случайно ще води новите ни часове по PortDe Bras. Тази тренировка е с упражнения взаимствани от балета, което на кратко означава красота, хармония и сексапил. Също така освен часовете по Step Aerobics и Pilates Лили ще води и новата Детска аеробика. Този час е разделен на две възрастови групи и главната му цел е да подобри двигателната култура на децата също и много други работи, ама за тях друг път :)

Третата ни дама в състава е Цвети, а тя ще води най-цветните от всичките ни тренировки : ZUMBA и Народни танци. Едно може да се каже за ZUMBA и то е, че е супер сложно за обяснение :) Накратко е фитнес танц, вдъхновен от латиноамериканските танци. Освен това ще може да я виждаме как води и Тае Бо, и Step Aerobics.

На четвъртата ни дама-инструктор не й е нужно представяне, защото всички я познаваме :) Таня продължава да води часове по Pilates, Body Pump и Spining, но за да имаме и тука някаква новост, тя ще въведе часовете по Yoga Stretching.

Приключихме с представянето на дамската част от инструкторския състав и продължаваме с вече познатия ни Андонис, със също познатите ни тренировки, които вече са с новото име Еxtreme Experience. За тези, които не са присъствали на Extreme Experience, бившата Гимнастика на Ипократис, смяната на името е абсолютно заслужено. Само си представете!

Ако се притеснявате, че дамските часове по Spining на Нина и Таня, не могат да ви натоварят достатъчно, във ваша услуга Милко e представителя от силния пол, който също ще води часове по Spining и Body Pump.

На края ще ви покажем новия ни график, който влиза в сила от 1-ви септември, но с уговорката, че ще претърпява промени и ще го публикуваме още много пъти.

На кратко :

Нина – Spining , Step aerobics, Тае Бо
Милко – Spining, Body Pump
Лили – Детска аеробика, PortDe Bras, Step aerobics, Pilates
Цвети – ZUMBA, Народи танци, Тае Бо, Step aerobics
Андонис – Extreme Experience
Таня – Pilates, Yoga Stretching, Body Pump, Spining

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.