сеп 26, 2012
admin
Коментарите са изключени

Награда от Наш дом

Всички сте чували за реномираното списание за интериор Наш дом. Всяка година Наш дом провежда конкурс „Интериор на годината”. В състезанието се включват проекти на български автори, публикувани в предходната година в списанието. Наградите са две – на журито и на читателите и се присъждат в две категории – за обществен и за частен интериор.

Тази грамота е връчена на Юлиян Пиперов, който взема приза за третото място в категория за интериор на обществени пространства.

За тези от вас, които се чудят кой е Юлиян, на снимката по-горе той говори на откриването на GALERIA fitness&spa. С голяма радост ще кажем, че тази грамота, интериорният дизайнер Юлиян Пиперов получава по повод прекрасно свършената си работа върху дизайна на GALERIA fitness&spa.
Благодарим на дизайнера, както и на Вас, нашите посетители и приятели, които първи сте оценили качествата на обстановката във фитнеса.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.