окт 29, 2012
admin
Коментарите са изключени

Цвети

Цвети определено е цветето сред нашите инструктори.

Тя води едни от най-разнообразните танцови часове.

Народните танци, които тя води са за любители, без особен опит в танците. Единственото, което се иска е да имате любов към движението, танците и забавата. Изключително приятен ще бъде за Вас този час ако сте любознателни, защото се изучават популярни хора от всички етнографски райони в България – северняшка, шопска, тракийска, доброджанска, пиринска, родопска и т.н. Тренировката започва, разбира се, със загрявка. След нея се припомнят хората от миналия час и се изучават нови, на края се оказва, че сте предминали през 4,5 хора за час.
Часът е подходящ, за хора, които желаят освен физически да се натоварят и мисловно. Запомнянето на стъпките е задължително ако искате да се представите добре на забави извън фитнеса :)

Както винаги най-трудна за обяснение ни е ZUMBA. Цвети определено не ни улесни с обяснението, когато ни разкри, че през часовете си, тя води два различни вида ZUMBA. Единият час го нарича класически. Той е на базата на латино танците и е танцова аеробика. Другият час прилича по-скоро на истински час по танци. Той се състои от три блока различни танци, а всеки от блоковете съдържа по 2 парчета. Така се получава, че за една тренировка се сменят три коренно различни танца. Цвети избира комбинации между салса, ирландски, ориенталски, гръцки танци, рок§рол и други. Определено ако обичате разнообразието в тренировките това е Вашия час.

На края на ZUMBA тренировката, за всеки случай се правят упражнения с гири, и за да е пълно разнообразието всеки час се тренира различна мускулна група.

Третия час, който води Цвети е Step Aerobics.

Важното за този час е, че е нужно да мислиш в движение и да съумяваш да координираш цялото си тяло. Както останалите и този час е изключително забавен заради разнообразието, което Цвети се старае да внесе :)

Ако може да кажем нещо като цяло за Цвети, то е, че нейния живот е един танц.
Тя завършва националното училище за танцово изкуство в гр. София, после продължава обучението си в Академията за изкуства в гр. Пловдив със специалност Български танци. Висшето си образование завършва като педагог хореограф. За известно време взема участие в трупата на Нешка Робева и е хореограф на два от спектаклите. В последствие и до сега се занимава с обучение на деца. В своята кариера Цвети няма спечелени медали от фестивали, затова пък нейните ученици обират благородните метали почти на всеки фестивал с конкурсен характер.

Предприемчива, иновативна и скромна, Цвети не желаеше да споменаваме нищо от казаното горе, но ние просто не се сдържахме като знаем какъв професионален танцьор имаме за инструктор.

Comments are closed.

За нас

Блогът на GALERIA Fitness & Spa е създаден през юли 2011. В него се забавляваме да споделяме всякаква информация около здравословния ни център. Публикуваме и съвети, новини, коментари, които ще ти помогнат да живееш по-смислено и щастливо.